Over ons

EBS Nederlandse distribiteur Klöber en Rust-oleum in de dakenbranche

EBS is in 2008 opgericht in Heerhugowaard. Sinds 2012 is EBS Nederlandse distribiteur van Klöber en sinds 2017 distribiteur van Rust-oleum in de dakenbranche.

Klöber de in heel Europa opererende onderneming is toonaangevend leverancier op het gebied van daktoebehoren. Klöber wordt gekenmerkt door een sterk inovatief karakter. De gedurende tientallen jaren verzamelde kennis op het gebied van wet- en regelgeving en marktbehoeften worden omgezet naar hedendaagse producten en doorslaggevende trends. Voorbeelden zijn o.a. de dakventilatie. Oplossingen zoals de rolbare toepassingen voor de daknok en de dampopen onderdakfolies hebben de ontwikkelingen binnen de bouwfysica in Nederland op positieve wijze beïnvloed. Het overgrote deel van de productie vindt plaats in Duitsland om vanuit logistieke centrum in de plaats Bingen verspreidt te worden over heel Europa. Klöber draagt met trots het logo "Made in Germany" en verwijst graag naar haar innovatieve en marktbepalende programma.

Kwaliteitsbelofte

Klőber draagt het motto: "van professionals voor professionals". Op basis van een faire prijs/prestatieverhouding staan wij garant voor loyaliteit aan de vakhandel en een uitgebreid hedendaags productportfolio. Interne en externe producttesten garanderen dat het productenscala van Klöber optimaal invulling geeft aan ontwikkelingen in de markt. Ook garanderen wij de hoogste en meest duurzame productkwaliteit. Klőber ondersteunt de vakhandel en de vakman om optimaal gebruik te maken van de kansen die de sterk veranderende markt hen biedt.

Een uitgebreid product gamma

Dankzij zijn gamma biedt Klöber een erg compleet pallet aan producten. Onderdakfolies voor hellende daken en metalen daken, dampremmers/dampschermen, kwalitatieve nokventilatie, van universele looproosters en sneeuwopvangsystemen tot ventilatiedakdoorvoeren voor hellende of platte daken, houtbevestigings- en verbindingsmiddelen, alles is verkrijgbaar. Een volledig beheerste techniek, oog voor detail en een plaatsing volgens de regels van het vak maken het mogelijk te voldoen aan de eisen voor energiezuinige (besparende) woningen of van passieve woningen. "Dichtbij de klanten staan en ze een uitstekende service bieden"; dat is het recept voor een betrouwbare en professionele samenwerking tussen distributeurs en de professionals van de sector.

Leverancier worden

In diverse regio's in Nederland zijn we nog op zoek naar leveranciers. Echter houden we wel rekening met het aantal leveranciers in  een zelfde postcodegebied. Indien u interesse heeft om leverancier te worden kunt u hier klikken. De algemene voorwaarden zijn hier te vinden.

Huidige verkooppunten

Wij helpen u om de klimaatdoelstelling te behalen! Klik hier voor meer informatie