Over ons

EBS Nederlandse distributeur Klöber, Rust-oleum in de dakenbranche en MDM (Nederland en Vlaams-België)

2009 Opgericht in Heerhugowaard.

2012 Nederlandse distributeur Klöber

2017 distributeur van Rust-oleum in de dakenbranche

2019 distributeur MDM in Nederland en Vlaams-België.

Jubileumjaar 2019: Samen duurzaam!

2019 staat volledig in het teken van duurzaamheid en MVO. De overheid legt veel focus op deze veelgebruikte titels, want voornamelijk in de bouwbranche kan er volgens onderzoek nog positieve grote slag worden gerealiseerd.

Om jou te helpen als ondernemer of leverancier, doen wij onderzoek hoe milieuvriendelijk het product is en hoe goed fabrikanten scoren met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen MVO.

Producten kunnen in totaal 4 specifieke sterren behalen als de fabrikant aan alle 3 de normen voldoet. Aangezien EBS het duurzame advies wilt waarborgen, controleren we wel de fabrikanten, maar niet de leveranciers van de fabrikant (controle en waarborging in voortraject is niet te waarborgen), onderzoeken we het duurzame advies van verzending van de grondstoffen tot en met de mogelijke recycling of circulairiteit.

Sluit jij ook aan? Samen duurzaam!

 

Kwaliteitsbelofte

Klőber draagt het motto: "van professionals voor professionals". Op basis van een faire prijs/prestatieverhouding staan wij garant voor loyaliteit aan de vakhandel en een uitgebreid hedendaags productportfolio. Interne en externe producttesten garanderen dat het productenscala van Klöber optimaal invulling geeft aan ontwikkelingen in de markt. Ook garanderen wij de hoogste en meest duurzame productkwaliteit. Klőber ondersteunt de vakhandel en de vakman om optimaal gebruik te maken van de kansen die de sterk veranderende markt hen biedt.

MDM zijn in de afgelopen 5 jaar gegroeid van 1 fabriek naar 5 fabrieken. De 5e fabriek is 1 april geopend. MDM produceert als core-business folies voor dak- en gevel. De kwaliteit van MDM zijn de folies met een uitstekende brandklasse, UV-bestendige folie, TPU folies tot en met veel gebruikte hardlopende folies te gebruiken bij renovatie en nieuwbouw.

Naast de folies heeft MDM een enorm gala aan dakmaterialen voor het hellende dak. Specifiek in panhaken en vorsthaken blinken ze uit, doordat MDM flink investeert in officiele testrapporten die voldoen aan NEN-EN 14437 norm.

MDM levert in ruim 40 landen folies en daktoebehoren - dakmaterialen en levert aan veel leveranciers private label.