Verticaal bouwen

Hieronder het aanbod vindbaar gericht op verticaal bouwen.

Maar waarom deze producten en materialen ten opzicht van andere materialen?

Ventia Gold gevelfolie - dakfolie: Toepasbaar als gevelfolie - facade folie en dakfolie. De folie is leverbaar in 4 verschillende breedtes, waardoor een rol bijna nooit op maat moet worden afgezaagd. Deze folie is ook leverbaar met een eigen bedrukking op de folie. Tevens is de dakfolie ook toepasbaar aan de binnenzijde van het dak. Echter dient de folie omgekeerd met het logo aan de constructie kant te worden toegepast. De folie is dus universeel toepasbaar!

Compact-roll: De Compact-roll is met zijn breedte in 98% van de gekozen dakpannen toepasbaar. Tevens heeft de rol een uitstekende butyl kleving, waarbij geen primer bij nodig is. De rol is redelijk vlak en geeft een bijna niet zichtbare verwerking.

Overige dakmaterialen: In de meeste gevallen worden bij verticaal bouwen de dakmaterialen geleverd samen met de dakpannen. In de meeste gevallen ben je duurder uit als je deze mee laat leveren met de dakpannen. Waarom ben je duurder uit? Met verticaal bouwen heb je in de meeste gevallen méér materialen nodig dan bij een project van 1 of enkele daken. Als dakmaterialen apart worden besteld, zijn de prijzen veel lager, aangezien afzet een zéér belangrijke factor is op de prijs. Veel dakpan fabrikanten die ook toebehoren meelevert zetten de prijzen van de dakpannen hoog in en geven ze korting als er daktoebehoren wordt meegeleverd. Uit ervaring willen dakpan fabrikanten héél graag hun dakpannen verkopen en zijn er kortingen op de dakpannen te bespreken! En anders neem je toch een andere dakpan....met wel korting!

Sluit jij ook aan?

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Ventia Neo 200 brandvertragend

Ventia Neo 200 van zéér hoge kwaliteit, brandvertragende folie, waterdicht, bestendig tot 120°C. Sd 0,12 m, 200 g/m2, Brandklasse B-s1,d0 en 15 jaar garantie

Ventia Gold dakfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie nu ook leverbaar in de breedtes 3 m, 1,5 m, 75 cm en 37,5 cm. Private label mogelijk.

Ventia Gold gevelfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie buitenzijde constructie. Sd 0,03 m, Brandklasse E, Onderdak klasse S2, W1,  UV-bestendig 3 mnd, 150 g/m2

Permo TR tape

Eenzijdig klevende UV-bestendige transparante-witte kleur tape voor bevestiging van folies aan de binnenzijde en buitenzijde van de constructie

Klöber Compact-roll

Vorstband van aluminium met vlies en butyl kleeflaag voor vlakke dakpannen

Aluminium hoekvorstband

hoekvorstband - ondervorst - ruiterrol volledig aluminium met  butyl kleeflaag.

Private label mogelijk!

Vorsthaak

De vorsthaak is een haak waarmee de vorstpan snel en foutloos wordt vastgezet zodat deze niet af waaien. Ruime voorraad voor meer dan 90 types vorsten!

Univ. doorvoer Ø 100 en 125 mm

Diameter 100 en 125 mm, ventilatie en rioolontluchting. 100 mm: Ventilatiecapaciteit 78 cm2. 125 mm: Ventilatiecapaciteit 113 cm2. Ø 100 mm en 125 mm

Ventilerende panlat met kam

Ventilerende panlat met kam voor een perfecte ventilatie ter vervanging van de onderste panlat

Ventilerende panlat

Ventilerende panlat voor een perfecte ventilatie ter vervanging van de onderste panlat

Ventilatieband

Ventilatieband - ventilatieprofiel tegen het binnendringen van vogels, ratten en muizen

Panhaak met testrapport

Panhaak met testrapport ook wel spijkerhaak of tikhaak genoemd voor het verankeren van dakpannen. Ga voor zeker en kies een panhaak met testrapport!

Schuimstrook 1 meter 60 mm

Schuimstrook voor afdichting van openingen bij o.a. kilgoot, dakkapel, raamkozijn, deurkozijn en verholengoot