Vakantie woningen

Investeren in een Vakantiewoning gebeurt de laatste tijd steeds vaker. In 2020 is de regelgeving aangepast omtrent belasting technische zaken. Ondanks deze veranderingen blijft het interessant om te investeren in een vakantiewoning.

Dat de bouw van vakantiewoningen een groei met zich meebrengt komt voornamelijk doordat er meer eigen kapitaal beschikbaar is in Nederland. De huizen dienen volledig afbetaald te worden en de huizenprijzen zijn behorlijk gegroeid ten opzichte van 2013 of nog eerder.

Wat kunnen we verwachten?

Er is een tekort aan huizen. De bouw van nieuwe huizen gaat langzamer, voornamelijk door veranderingen vanuit de overheid, zoals het beperken van stikstof e.d. De huurprijzen liggen erg hoog ten opzichte van koopwoningen, waardoor de vraag naar huizen hoog ligt. De meer vraag dan aanbod, worden er minder 2e permanente woningen gekocht, maar meer vakantiewoningen.

Hieronder tonen we een greep uit het assortiment dat alloemaal toepasbaar is voor de bouw of renovatie van vakantiewoningen.

Sluit jij ook aan?

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Aluminium hoekvorstband

hoekvorstband - ondervorst - ruiterrol volledig aluminium met  butyl kleeflaag.

Private label mogelijk!

Klöber Roll-Fix

Hoekvorstband - ondervorst - ruiterrol - vorstband van aluminium met vlies en butyl kleeflaag

Easyflex EPDM loodvervanger

Easyflex EPDM loodvervanger met volledig butyl kleeflaag. Bestand tegen zoute lucht en NEN en ISO gecertificeerd. 4 sterren beoordeling MVO!

Easyflex ALU loodvervanger 30 cm

Easyflex Aluminium loodvervanger met volledig butyl kleeflaag 30 cm breed

Panhaak met testrapport

Panhaak met testrapport ook wel spijkerhaak of tikhaak genoemd voor het verankeren van dakpannen. Ga voor zeker en kies een panhaak met testrapport!

Vorsthaak

De vorsthaak is een haak waarmee de vorstpan snel en foutloos wordt vastgezet zodat deze niet af waaien. Ruime voorraad voor meer dan 90 types vorsten!

Univ. doorvoer Ø 100 en 125 mm

Diameter 100 en 125 mm, ventilatie en rioolontluchting. 100 mm: Ventilatiecapaciteit 78 cm2. 125 mm: Ventilatiecapaciteit 113 cm2. Ø 100 mm en 125 mm

Ventilatieband

Ventilatieband - ventilatieprofiel tegen het binnendringen van vogels, ratten en muizen

Ventia Gold dakfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie nu ook leverbaar in de breedtes 3 m, 1,5 m, 75 cm en 37,5 cm. Private label mogelijk.

Ventia Gold gevelfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie buitenzijde constructie. Sd 0,03 m, Brandklasse E, Onderdak klasse S2, W1,  UV-bestendig 3 mnd, 150 g/m2

Ventia Neo 200 brandvertragend

Ventia Neo 200 van zéér hoge kwaliteit, brandvertragende folie, waterdicht, bestendig tot 120°C. Sd 0,12 m, 200 g/m2, Brandklasse B-s1,d0 en 15 jaar garantie

Permo TR tape

Eenzijdig klevende UV-bestendige transparante-witte kleur tape voor bevestiging van folies aan de binnenzijde en buitenzijde van de constructie

Schuimstrook 1 meter 60 mm

Schuimstrook voor afdichting van openingen bij o.a. kilgoot, dakkapel, raamkozijn, deurkozijn en verholengoot

Bladvanger dakgoot

Tegengaan van verstoppingen van bladeren in de dakgoot. De Bladvanger dakgoot is een uitstekend eenvoudige toepassing!