Houtconstructies

Hieronder tonen we een aantal producten en materialen die we kunnen adviseren aan de houtconstructie fabrikanten. Of het gaat om nieuwbouw- of renovatieprojecten. kwaliteit en duurzaamheid zijn belangrijke factoren om de constructie op te leveren.

Advies van EBS:

We verwachten dat er in de aankomende jaren een veranderingen op brandvertragende materialen gaat plaatsvinden vanuit het Bouwbesluit. Probeer hier nu al rekening mee te houden. Een brandvertragende folie toepassen heeft als voordeel dat je redelijk uniek bent als bedrijf, achter de kwaliteit van jouw product staat en kiest voor de veiligheid voor de uiteindelijke klant.

Kies naast een brandvertragende folie voor materialen met een gekleurde sterrenbeoordeling. Deze materialen worden middels halfjaarlijkse audits getoets op de aspecten milieu, duurzaamheid, arbeidsomstandigheden en mensenrechten.

Sluit jij ook aan?

Vrijblijvende brochure ontvangen?

Bestellen

Offerte aanvraag

Gratis sample pakket?

Ventilatieband

Ventilatieband - ventilatieprofiel tegen het binnendringen van vogels, ratten en muizen

Permo TR tape

Eenzijdig klevende UV-bestendige transparante-witte kleur tape voor bevestiging van folies aan de binnenzijde en buitenzijde van de constructie

Ventia Gold dakfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie nu ook leverbaar in de breedtes 3 m, 1,5 m, 75 cm en 37,5 cm. Private label mogelijk.

Ventia Gold gevelfolie

Dampdoorlatende dakfolie- en gevelfolie buitenzijde constructie. Sd 0,03 m, Brandklasse E, Onderdak klasse S2, W1,  UV-bestendig 3 mnd, 150 g/m2

Permo Vert UV bestendig

Gevelfolie UV-bestendig voor open voegen. Sd 0,09 m, Brandklasse E, W1,  200 g/m2

Easyflex EPDM loodvervanger

Easyflex EPDM loodvervanger met volledig butyl kleeflaag. Bestand tegen zoute lucht en NEN en ISO gecertificeerd. 4 sterren beoordeling MVO!

Vogelschroot met muiswering

Kamprofiel met muiswering voor beton- en keramische dakpannen

Schuimstrook 1 meter 60 mm

Schuimstrook voor afdichting van openingen bij o.a. kilgoot, dakkapel, raamkozijn, deurkozijn en verholengoot

Klöber Compact-roll

Vorstband van aluminium met vlies en butyl kleeflaag voor vlakke dakpannen